25th Edition for Men

25th Edition for Men

*** Nota de varf – busuioc, lavanda mediteraneana, ananas proaspat si bergamote de Calabria
*** Aroma proaspata si ispititoare
*** Special creat pentru Forever Living Products

Parfumurile Forever
Ispititoare, îmbietoare, minutios elaborate, mirosuri proaspete, aromatice… Special create pentru Forever Living, 25th Edition for Men Cologne Spray si 25th Edition for Women Eau de Parfum oferã veritabila plãcere a unui subtil elixir.

25th Edition for Men (fluida, fougère, aromatica)

Apa de colonie 25th Edition for Men – o combinatie persistenta, de-a pururi masculinã aduce prospetimea conferita de notele sale verzi (fougère-feriga), a ierburilor aromate, a citricelor si a esentelor lemnoase. Nota sa de varf emana mirosul frunzelor de busuioc, al lavandei mediteraneene, al ananasului proaspãt si al bergamotelor de Calabria. Notele de mijloc preiau aceeasi impresie si aduc adieri de muscata, de frunze de ceai si de mere Granny Smith. Compozitia dezvaluie la final profunzimea notei de baza masculine conferite de licheni si lemn de santal, senzualitatea moscului, parfumul lemnului de cedru si al boabelor de Tonka.

Lasa-te fermecat de aromele proaspete si ispititoare ale parfumului 25th Edition for Men! Creat special pentru Forever Living de doi dintre cei mai renumiti parfumeuri francezi, aceste esente deosebite ofera veritabila placere a unui elixir subtil.

Mod de utilizare Forever 25th Edition for Men:

  • Se va aplica dupa dorinta.

Prezentare Forever 25th Edition for Men:

  • 50 ml.

Forever 25th Edition for Men pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 15% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *