25th Edition for Women

25th Edition for Women

*** 25th Edition for Women este special creat pentru Forever Living Products de cei mai renumiti parfumeuri francezi
*** Aroma seducatoare de floare de cactus si frezie galbena

Parfumurile Forever
Ispititoare, imbietoare, minutios elaborate, mirosuri proaspete, aromatice… Special create pentru Forever Living, 25th Edition for Men Cologne Spray si 25th Edition for Women Eau de Parfum ofera veritabila plãcere a unui subtil elixir.

25th Edition for Women (alb, floral, bouquet)

Apa de parfum 25th Edition for Women – o combinatie proaspata si delicata – un buchet de flori albe care emana din petalele lor diafane caldura si feminitate, datorita esentelor lemnoase calde adaugate. Nota de varf a buchetului subjuga prin mirosul seducator al florii de cactus si al imbietoarei frezii galbene, punctat de accentul verde al frunzelor de iedera. Nota de mijloc este preluatã de transparenta florilor albe printre care strãlucesc acorduri de petale de trandafir, de iasomie, margaritar si magnolie.

Important

Nota finala atinge apogeul acestei compozitii prin miresmele lemnului de cires, de mosc si de paciuli, invocând senzual feminitatea prin strãlucirea scânteietoare a unui parfum floral.

De retinut

Lasa-te fermecata de aromele proaspete si ispititoare ale parfumurilor 25th Edition for Women Eau de Parfum! Create special pentru Forever Living de doi dintre cei mai renumiti parfumeuri francezi, aceste esente deosebite ofera veritabila placere a unui elixir subtil.

Mod de utilizare Forever 25th Edition for Women:

  • Se va aplica dupa dorinta.

Prezentare Forever 25th Edition for Women:

  • 50 ml.

Forever 25th Edition for Women pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *