Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion

*** Emulsie ideala pentru masaj
*** Calmeaza durerea musculara aparuta dupa efectuarea exercitiilor fizice sau antrenamentelor intense

Aloe Heat Lotion este unul dintre cele mai populare produse ce poarta marca Forever Living Products, si este un produs din categoria cremelor cu un larg spectru de folosire. Aloe Heat Lotion mai este cunoscuta ca si „crema rosie” dar nu datorita culorii propriu-zise a cremei, ci a colurii amblajului, menit sa o deosebeasca de alte creme din categoria sa.

Aloe Heat Lotion – calmeaza durerile musculare

Aloe Heat Lotion este o crema termogena ce are la baza binecunoscutul gel stabilizat de aloe vera de la Forever Living Products, alaturi de alte ingrediente menite a contracara durerile provocate de diverse probleme ale sistemului osos,cum ar fi problemele articulare dar si a unor mici accidente cum ar fi luxatiile si entorsele.

Stim cat de dureroase si neplacute sunt durerile musculare, luxatiile si antorsele, dar din fericire exista Aloe Heat Lotion, o lotiune de o calitate fara egal, ideala pentru a trata astfel de probleme. Modul de utilizare Aloe Heat Lotion este foarte simplu, pur si simplu se aplica crema pe zona afectata si se maseaza, iar efectele dorite vor aparea aproape instantaneu, datorita agentilor de incalzire locali prezenti in crema dar si a proprietatilor unice ale plantei aloe vera.

Pentru cine face sport constant Aloe Heat Lotion este o necesitate, ea nu trebuie sa lipseasca niciunui sportiv pentru ca in cazul lor incidentele precum luxatiile, entorsele si durerile musculare sunt deosebit de frecvente, si intotdeauna ele apar in mod neprevazut. Nu trebuie uitat nici faptul ca Aloe Heat Lotion poate fi utilizata pentru masaj pur si simplu. Daca proprietatile plantei aloe vera va vor ajuta sa scapati de durerile articulare sau musculare, ele sunt necesare si atunci cand vreti sa va relaxati muschii si sa va simtiti odihniti oricand simtiti nevoia acestui lucru.

Aloe Heat Lotion este ideala si pentru masaj

Se intampla adesea ca pana si mirosul intepator al produsului sa fie iubit de foarte multi oameni, dar in acelasi timp este este si benefic in cazul racelilor, contribuind din plin la deschiderea cailor respiratorii. Pentru atenuarea simptomelor racelii si gripelor, se poate aplica crema in jurul sinusurilor si pe piept.

Recomandari de utilizare Aloe Heat Lotion:

 • Aloe Heat Lotion este o lotiune ideala pentru a va face un masaj relaxant si calmant, posedand un pH echilibrat;
 • Aloe Heat Lotion contribuie la eliminarea durerilor musculare produse ca urmare a exercitiilor fizice practicate cu intensitate;
 • Dupa o zi grea petrecuta la locul de munca aveti grija sa nu va lipseasca Aloe Heat Lotion pentru un masaj recomfortant;
 • Aloe Heat Lotion contine diverse elemente acare produc un efect de incalzire a locului unde este aplicata, avand ca efect indepartarea rapida a durerilor musculare si articulare;
 • Durerile aparute ca urmare a tensiunilor musculare sunt indepartate datorita capacitatii extraordinare de patrundere in profunzime a gelului stabilizat de aloe vera;
 • Febre musculare;
 • Poate fi folosita cu incredere si pentru copii;
 • NU se va aplica pe rani deschise sau plagi

Mod de utilizare Forever Aloe Heat Lotion:

 • Se aplica o cantitate suficienta de produs si se maseaza locul dureros pana la completa sa absorbtie in piele.

Prezentare Forever Aloe Heat Lotion:

 • 118 ml.

Forever Aloe Heat Lotion pret:

 • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
 • Nu uitati de REDUCEREA de 15% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *