Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Aloe Jojoba Conditioning Rinse

*** Balsamul de par Aloe Jojoba Conditioning Rinse poseda un pH echilibrat
*** Aloe Jojoba Conditioning Rinse se caracterizeaza printr-o formula usoara
*** Aloe Jojoba Conditioning Rinse contine o combinatie de patru uleiuri: jojoba, floarea-soarelui, macadamia si lavanda

Aloe Jojoba Conditioning Rinse – balsam a carui formula se bazeaza in principal pe aloe vera – va este oferit de catre Forever Living Products Romania, fiind un produs apreciat de milioanele de consumatori ai produselor Forever Living Products.

De retinut

Aloe Jojoba Conditioning Rinse este un produs exceptional bazat pe o formula care pe langa gelul de aloe vera este imbogatita cu complexul vitaminic B, alaturi de proteine hidrolizate, iar printre actiunile sale cele mai apreciate se numara cea de refacere si cea de hidratare. Folosind Aloe Jojoba Conditioning Rinse parul dumneavoastra va devenit mult mai matasos si mai stralucitor, si in plus coafura va fi mai facil de realizat.

Aloe Jojoba Conditioning Rinse ingrijeste parul intr-un mod exemplar

Aloe Jojoba Conditioning Rinse este recomandat a se folosi impreuna cu samponul Aloe Jojoba Shampoo, imediat dupa folosirea acestuia. Stralucirea parului si toate celelalte efecte exceptionale asupra parului sunt rezultatul combinarii gelului stabilizat de aloe vera cu agenti antielectrostatici.

Important

Ca o concluzie, se poate spune ca parul dumneavoastra merita o ingrijirea exceptionala conferita de catre balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse.

Mod de utilizare Forever Aloe Jojoba Conditioning Rinse:

  • Dupa ce v-ati spalat parul cu samponul Aloe Jojoba Shampoo, folosirea balsamului Aloe Jojoba Conditioning Rinse presupune masarea parului dupa care se lasa sa actioneze timp de maxim 3 minute. Urmatoarea etapa si ultima este clatirea parului si aranjarea acestuia dupa dorinta.

Prezentare Forever Aloe Jojoba Conditioning Rinse:

  • 296 ml.

Forever Aloe Jojoba Conditioning Rinse pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *