Aloe Lotion

Aloe Lotion

*** Aloe Lotion este o emulsie hidratanta pentru fata si corp
*** Aloe Lotion ofera o excelenta hidratare dupa expunerea la soare
*** Crema de maini
*** Aloe Lotion poseda o textura mai fina decat a emulsiei Aloe Moisturizing Lotion
*** Catifelare intensa

Aloe Lotion, emulsie ce are la baza foarte apreciatul gel stabilizat de aloe vera, alaturi de diverse vitamine, elastina, colagen, alantoina si ulei de jojoba, este o crema de corp/ten foarte eficienta, mai ales cand este aplicata dupa imbaiere, pe pielea umeda.

Aloe Lotion – crema pentru fata si corp sub forma unei emulsii hidratante

Aloe Lotion este un produs reprezentativ, marca Forever Living Products, folosita pentru mai multe intrebuintari, ideala pentru hidratarea si catifelarea pielii, datorita compozitiei sale bazate in primul ran pe gel stabilizat de aloe vera, vitamina E si ulei de jojoba. Elastina si colagenul cei au fost adaugate produsului au scopul de a ajuta la mentinerea unei epiderme suple si netede.

De retinut

Aloe Lotion este o crema ce se constituie intr-o alegere ideala in cazul tenurilor uscate, si mai ales a celor supuse intens la intemperii. Aloe Lotion poseda un parfum delicat, este capabila sa asigure o hidratare pe o perioada lunga de timp, contribuind in acelasi timp si la restabilirea rapida a pH-ului cutanat precar al epidermelor ce sunt mai sensibile, reusind sa le mentina supletea si moliciunea.

Important

Formula cremei Aloe Lotion are avantajul folosirii unor tehnologii de ultima ora, fiind o garantie a faptului ca veti obtine rezultate exceptionale atat in cazul tenului, cat si in cazul corpului.

Mod de utilizare Forever Aloe Lotion:

  • Aloe Lotion se aplica numai pe pielea curata, unde este nevoie, de preferat dupa imbaiere, cand pielea este umeda;
  • Pentru obtinerea unor rezultate desavarsite, se recomanda o masare usoara pana ce aceasta patrunde complet in piele.

Prezentare Forever Aloe Lotion:

  • 118 ml.

Forever Aloe Lotion pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *