Facial Contour Mask Powder

Facial Mask Powder

Facial Mask Powder reprezinta o masca-pudra oferita de catre Forever Living Products Romania bazata pe o formula ce contine o combinatie ce are la baza ingrediente valoroase, selectate pentru diversele lor proprietati de curatare pana in profunzime a porilor, dar si de hidratare cutanata. Facial Mask Powder se imbina perfect in ceea ce priveste omogenizarea cu Aloe Activator in vederea etalarii unui strat subtire la nivelul tenului. Facial Mask Powder contine si maltodextrina si albumina care “redeseneaza” conturul fetei, iar extractul de musetel alaturi de alantoina prezinta efecte de intinerire si de hidratare. Masca Facial Mask Powder este ideala pentru orice tip de ten, fie ca este unul sensibil sau nu, avand ca efect indepartarea ridurilor si a liniilor fine din jurul ochilor. Facial Mask Powder hraneste si tonifica tenul patrunzand pana la cel de-al treilea strat al sau, anume hipoderma.

Modul de utilizare al produsului:

  • Pentru a prepara o masca se foloseste o doza-masura de pudra alaturi de o doza-masura de Aloe Activator, urmand a se omogeniza pana cand rezulta consistenta fina dorita. Folosind o pensula cosmetica se va trece la aplicarea mastii sub forma unei pelicule fine, incepandu-se dinspre zona gatului, si urcand spre frunte, evitand orice contact cu ochii. Se va ramana in pozitie de repaus circa 30 de minute (in cazurile tenurilor sensibile se va tine masca un timp ceva mai mic), fara a fi permise miscari ale fetei. Masca Facial Mask Powder se va indeparta dupa ce se va inmuia folosind un prosop moale inmuiat in apa calduta, dupa care se va clati cu aba din abundenta.

Continut:

  • 30 grame

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever
Catalog Produse Forever

Comenzi telefonice la 0742.332.065 sau trimite-ne un mesaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *