Forever Aloe MPD 2X

Forever Aloe MPD 2X

*** Forever Aloe MPD 2X este un detergent universal concentrat
*** NU contine fosfor
*** Forever Aloe MPD 2X poseda o actiune delicata, protejeaza mainile, nu degradeaza hainele
*** Forever Aloe MPD 2X este prietenos cu mediul, datorita ingredientelor biodegradabile

Forever Aloe MPD 2X va este oferit de catre Forever Living Products Romania fiind un detergent universal. Este ideal a fi folosit atat pentru spalarea vaselor (chiar si cu masina), cat si la spalarea automata sau manuala a rufelor. Forever Aloe MPD 2X are in centrul formulei sale aloe vera. Prin urmare, acest lucru il face un detergent sigur, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru mediul inconjurator. Pentru ca zi cu zi folositi diversi detergenti, se dovedeste a fi si mult mai comod, dar si mai economic sa utilizati un singur produs. El este conceput pentru  a curata deopotriva atat vesela, lenjeria, obiectele sanitare, dar si pardoseala.

De retinut

De aici se poate concluziona ca Forever Aloe MPD 2X este un produs econimic, dar in acelasi timp si foarte eficient.

Forever Aloe MPD 2X – detergent universal concentrat

Forever Aloe MPD 2X se prezinta sub forma lichida si concentrata, produsul creat de catre Forever avand multiple intrebuintari. Spre exemplu, realizarea curateniei in casa (covoare, pardoseli, obiecte sanitare si cazi de baie, etc…), dar si pentru spalarea lenjeriei de exemplu. Formula Forever Aloe MPD 2X este capabila sa exercite o actiune sigura pentru indepartarea impuritatilor de orice fel, a petelor si a grasimilor, fara a afecta intr-un fel sau altul suprafata obiectelor. Si pentru ca Forever Aloe MPD 2X poate sa inlocuiasca mai multe tipuri de detergenti, acesta va realiza importante economii pentru utilizatorii sai.

De retinut

Produsul Forever Aloe MPD 2X NU contine fosfor, fapt care il face prietenos cu mediul inconjurator. Daca luam in calcul alti detergenti, surfactantii cationici si cei anionici regasiti in produsul Forever Aloe MPD 2X sunt biodegradabili, ceea ce inseamna ca produsul nu este agresiv cu mediul inconjurator. La baza produsului nu se afla o formula abraziva. In compozitia sa se afla gel stabilizat de aloe vera care catifeleaza hainele si mainile.

Mod de utilizare Forever Aloe MPD 2X:

  • Pentru a spala rufele se recomanda a se folosi in jur de 30 ml din produs;
  • Daca va confruntati cu pete dificile, aplicati direct pe pata putin detergent, apoi lasa sa se inmoaie;
  • Pentru curatirea obiectelor de uz casnic, cum ar fi gresia, faianta, covoare (inclusiv pe cele de masina), cazi de baie, se folosesc aproximativ 60 de ml care se vor dilua in 4 litri de apa. Solutia rezultata se va utiliza conform dorintelor.

Prezentare Forever Aloe MPD 2X:

  • 946 ml.

Forever Aloe MPD 2X pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0733.048.538.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *