Forever Epiblanc

Forever Epiblanc – gel depigmentant

*** Actiune delicata de uniformizare a coloratiei pielii
*** Reda luminozitate chipului
*** Reduce aspectul petelor brune

Forever Epiblanc este un produs ce va va ajuta ca visul dumneavostra de a avea o piele curata si neteda, se va transforma in realitate. Avand in vedere modul de viata actual, caracterizat printr-o intensa agresiune a factorilor de mediu, acesta  conduce la aparitia petelor brune la nivelul epidermei, dar si a altor imperfectiuni estetice.

Forever Epiblanc reduce aspectul petelor brune

Forever Epiblanc, ce podesa o formula exclusiva, a fost conceput de catre Forever Living Products pentru  a ajuta la diminuarea petelor brune si la uniformizarea texturii pielii, dar si pentru  a reda luminozitatea acestuia. Forever Epiblanc nu putea sa aiba altceva la baza decat gelul stabilizat de aloe vera, ce se constituie intr-o baza excelenta pentru alte extracte naturale din plante, si aici enumeram: strugurele ursului ce are un continut bogat de arbutina, Rumex occidentalis, dar si vitamina E naturala, ceea ce face din combinatia enumerata sa stea la baza unui produs minunat.

Eficienta maxima a produsului se va obtine printr-o aplicare directa, localizata acolo unde au aparut petele brune, tulburari de coloratie sau alte imperfectiuni estetice. O recomandare ar fi ca pe parcursul zilei sa se foloseasca un produs cu factor de protectie solara, cum ar fi de exemplu Aloe Sunscreen.

Ingredientele majore prezente in Forever Epiblanc:

  • Gelul stabilizat de aloe vera, glicerina, arbutina, apa demineralizata, extract obtinut din Rumex occidentalis, parfum si vitamina E naturala

Mod de utilizare Forever Epiblanc:

  • Forever Epiblanc se aplica atat dimineata cat si seara, pe pielea curata in zonele in care doriti sa ameliorati aspectul patat al tenului si sa-l hidratati concomitent. Asa cum am precizat anterior, se recomanda ca pe parcursul zilei sa folositi si o crema cu factor de protectie solara.

Prezentare Forever Epiblanc:

  • 28.3 grame.

Forever Epiblanc pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 15% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *