Forever Epiblanc

Forever Epiblanc

*** Forever Epiblanc poseda o actiune delicata de uniformizare a coloratiei pielii
*** Reda luminozitate chipului
*** Reduce aspectul petelor brune

Forever Epiblanc este un produs ce va va ajuta ca visul dumneavostra de a avea o piele curata si neteda, se va transforma in realitate.

De retinut

Modul de viata actual este caracterizat printr-o intensa agresiune a factorilor de mediu. Acesta  conduce la aparitia petelor brune la nivelul epidermei, dar si a altor imperfectiuni estetice.

Forever Epiblanc reduce aspectul petelor brune

Forever Epiblanc podesa o formula exclusiva, sia fost conceput de catre Forever Living Products pentru  a ajuta la diminuarea petelor brune.  In plus, contribuie si la uniformizarea texturii pielii, dar si la redarea luminozitatii acestuia. Forever Epiblanc nu putea sa aiba altceva la baza decat gelul stabilizat de aloe vera. El se constituie intr-o baza excelenta pentru alte extracte naturale din plante. Aici enumeram: strugurele ursului ce are un continut bogat de arbutina, Rumex occidentalis, dar si vitamina E naturala, ceea ce face din combinatia enumerata sa stea la baza unui produs minunat.

Important

Eficienta maxima a produsului se va obtine printr-o aplicare directa. Ea trebuie localizata acolo unde au aparut petele brune, tulburari de coloratie sau alte imperfectiuni estetice. O recomandare ar fi ca pe parcursul zilei sa se foloseasca un produs cu factor de protectie solara, cum ar fi de exemplu Aloe Sunscreen.

Ingredientele majore regasite in produs:

  • Gelul stabilizat de aloe vera, glicerina, arbutina, apa demineralizata, extract obtinut din Rumex occidentalis, parfum si vitamina E naturala

Mod de utilizare Forever Epiblanc:

  • Forever Epiblanc se aplica atat dimineata cat si seara, pe pielea curata in zonele in care doriti sa ameliorati aspectul patat al tenului si sa-l hidratati concomitent. Asa cum am precizat anterior, se recomanda ca pe parcursul zilei sa folositi si o crema cu factor de protectie solara.

Prezentare Forever Epiblanc:

  • 28.3 grame.

Forever Epiblanc pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0733.048.538.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *