Forever Ginkgo Plus

Forever Ginkgo Plus

*** Ginkgo Biloba regasit in Forever Ginkgo Plus creste afluxul de sange catre creier
*** Ginkgo Biloba favorizeaza circulatia sangelui
*** Ginkgo Biloba creste energia organismului
*** Ginkgo Biloba contine ingrediente vegetale cu efect tonic care actioneaza in sinergie cu binefacerile oferite de ginkgo
*** Raportul frunze/extract este de 50:1

Important

Forever Ginkgo Plus. Intretineti-vã creativitatea cu Ginkgo biloba, legendarul “tonic al creierului”, datând de peste cinci milenii! Forever Ginkgo Plus este o combinatie unicã de patru plante chinezesti. Extractului din frunze de Ginkgo biloba, componentul principal, i-au fost asociate renumite ingrediente vegetale din China: Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schisandra si Fo-ti uscat cu efecte vindecatoare.

Forever Ginkgo Plus contine ginkgo biloba care favorizeaza circulatia sangelui

Se cunoaste faptul cã Ginkgo este cel mai vechi arbore care a supravietuit. Acesti arbori trãiesc incredibil de mult (deseori peste 1000 de ani) si sunt extrem de rezistenti fatã de ciuperci si insecte. Ginkgo biloba este unul din cele mai cunoscute (accesibile) suplimente nutritive disponibile în Europa si America de Nord.

De retinut

Extractul din frunze de Ginkgo biloba contine flavonoide si terpenoide care cresc rezistenta capilarelor. De asemenea, actioneazã ca antioxidant. S-a dovedit cã ginkgo îmbunãtãteste circulatia cerebralã, ceea ce îl face un remarcabil “tonic al creierului”.

Efecte benefice ale ciupercii Reishi (Ganoderma Lucidum):
– este cunoscuta in China datorita proprietatilor de stimulare si reglare a metabolismului, de favorizare a circulatiei sanguine, fiind denumita si « elixirul vietii », datorita reputatiei pe care o are in tarile asiatice ca remediu tonic de prelungire a vietii.

Mod de administrare Forever Ginkgo Plus:

  • Se vor consuma cate doua tablete pe zi.

Prezentare Forever Ginkgo Plus:

  • 60 de tablete.

Forever Ginkgo Plus pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *