Forever Marine Mask

Forever Marine Mask va va ajuta ca dupa o zi plina de munca, in care a trebuit sa desfasurati o serie de activitati diverse, sa-i redati tenului stralucirea si hidratarea necesara. Pentru a restabili textura sa catifelata si pentru a-i reda rezerva hidrica necesara pielii, curatirea profunda si hidratarea acestuia sunt modalitatile cele mai potrivite.

Forever Marine Mask este gandit pentru a asigura simultan atat curatirea foarte profunda a tenului, cat si normalizarea aspectului acestuia, datorita continutului bogat in minerale marine extrase din alge (vareh) ideale pentru completarea actiunii curative si hidratante, dar si a celorlalte elemente continute precum aloe vera, mierea de albine si a extractului de castravete.

Masca Forever Marine Mask este foarte usor de aplicat, actionand in profunzimea pielii pentru a-l revitaliza si a-i conferi prospetime tenului dumneavostra. Avem toate motivele sa credem ca ca veti indragosti de aceasta minunata masca, iar tenul dumneavostra va reactiona pozitiv la toate ingredientele de o calitate exceptionala prezente in Forever Marine Mask.

Ingredientele majore prezente in Forever Marine Mask:

  • Gelul stabilizat de aloe vera, glicerina, apa demineralizata, extract de alge marine, miere de albine, vitamina E naturala, extract de rozmarin, parfum, acid ascorbic

Continut:

  • 113 grame

Mod de utilizare:

  • Masca Forever Marine Mask se va aplica dupa ce tenul a fost in prealabil curatat/demachiat, intr-un strat generos pentru a acoperi in totalitate fata, pe o directie catre exterior si in afara, evitandu-se contactul cu ochii. Pentru a obtine rezultate de exceptie se recomanda aplicarea ei de doua ori pe saptamana;
  • Masca Forever Marine Mask va ramane aplicata circa 15-20 de minute necesare uscarii, iar apoi va fi indepartata cu apa calduta, si fata se va tampona cu un prosop moale.

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever
Catalog Produse Forever

Comenzi telefonice la 0742.332.065 sau trimite-ne un mesaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *