Forever Pomesteen Power

Forever Pomesteen Power

*** Forever Pomesteen Power contine antioxidanti foarte puternic
*** Forever Pomesteen Power se prezinta sub forma unui amestec unic de sucuri si extracte de fructe
*** Forever Pomesteen Power contine o aroma exotica, pe care toata lumea o va indragi

Forever Pomesteen Power va este oferit de catre Forever Living Products sub forma unui produs delicios, format in cea mai mare parte din suc de rodie, zmeura, mangostan, pere, extract de seminte de struguri si afine. Forever Pomesteen Power contine ingrediente cu proprietati antioxidante extraordinare situate in topul valorilor CARO (CARO se traduce prin capacitatea de absorbtie a radicalilor din oxygen), mai ales cand ne referim la mangostan si la rodie. Cu cat valoarea indicatorului CARO este mai mare, cu atat mai mult inseamna ca proprietatile antioxidante ale produsului sunt mai mari, astfel fiind un produs mai apreciat. Forever Pomesteen Power va va face sa va bucurati de proprietatile antioxidante ale unor fructe exotice precum mangostanul si rodia.

Forever Pomesteen Power – sursa de antioxidanti

Antioxidantii au o importanta vitala in pastrarea sanatatii noastre, lucru pe care putem sa-l afirmam fara tagada, din acest punct de vedere Forever Pomesteen Power corespunzand celor mai inalte cerinte in acest sens. CARO este un indicator care arata in ce masura un antioxidant este capabil sa indeparteze efectele negative produse de catre radicalii liberi. Precizam inca o data ca toate ingredientele care compun produsul Forever Pomesteen Power se afla in topul listei acestor valori, in vreme ce in fruntea listei se afla rodia si mangostanul.

De retinut

Sucul de rodie este apreciat pentru cantitatea mare de polifenoli antioxidanti, cantitate mai mare decat cea continuta de ceaiul verde, sucul de portocale, sucul de merisor sau vinul verde. Mai mult decat atat, sucul de rodie este o sursa importante pentru vitaminele E, C, A si fier. In Asia, mangostanul este un fruct foarte cunoscut. Mangostanul este apreciat de obicei pentru gustul sau deosebit, chiar regina Victoria declarandu-l fructul sau preferat. Datorita bogatiei de xantone, mangostanul se situeaza si el in fruntea listei de valori CARO. Forever Pomesteen Power va va face sa va bucurati de proprietatile antioxidante ale mai multor fructe exotice.

Important

Mod de administrare Forever Pomesteen Power:

  • Se recomanda a se agita inainte de folosire. Se vor consuma in jur de 30 ml/zi, sau dupa dorinta, de preferat inainte de masa. Pentru a-si pastra proprietatile, se recomanda a se pastra in frigider dupa desigilarea produsului. De asemenea, produsul trebuie consumat in termen de maxim 30 de zile de la desigilare.

Prezentare Forever Pomesteen Power:

  • 473 ml.

Forever Pomesteen Power pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *