Forever Pro X2TM va ajuta sa slabiti

Forever PRO X2TM

Forever PRO X2TM, in varianta dubla: scortisoara sau ciocolata. Un rol important in mentinerea unei greutati corporale normale in viziunea expertilor in nutritie este reprezentat de o dieta sanatoasa combinata cu exercitii fizice si un aport adecvat de proteine pentru organism. Pentru acest din urma aspect, Forever Living Products a lansat produsul Forever PRO X2TM, ce furnizeaza organismului un amestec brevetat din izolat proteiec de soia, concentrat de zer alaturi de o cantitate semnificativa de fibre alimentare. Toate acestea se regasesc intr-un baton foarte delicios ce ajuta la constructia masei musculare, pentru a va sprijini sa ajungeti la toate telurile pe care vi le-ati propus in cadrul programului de control al greutatii.

Rolul proteinelor este important pentru instalarea senzatiei de satietate, combatand astfel nevoia de a rontai mereu intre mese diverse alimente cu un continut bogat in carbohidrati si calorii. Mai mult decat atat, pentru ca muschii sunt foarte activi din punct de vedere metabolic comparativ cu tesutul adipos, sustinerea masei musculare adecvate ajuta metabolismul, de aici si controlul greutatii.

Nu numai pentru controlul apetitului proteinele sunt importante, acestea joaca un rol important si in constructia masei musculare, mai ales in cazul in care practicati exercitii fizice cu o intensitate crescuta. Astfel, ingrijorarea potrivit careia combinarea exercitiilor fizice cu o dieta sanatoasa, face sa se piarda din masa musculara dispare. Temelia la baza careia este construita masa musculara este reprezentata chiar de catre proteine, iar un aport adecvat de proteine imbunatateste semnificativ felul in care masa musculara se dezvolta. Folosind proteine de calitate muschii vor deveni astfel mult mai supli, se va reduce semnificativ timpul de care este nevoie pentru refacere dupa efortul depus, crescand in acelasi timp si rezistenta fizica. Chiar si pe masura ce imbatranim, un program regulat de exercitii fizice combinat cu un aport adecvat de proteine de calitate vor face ca masa musculara sa creasca.

Zerul si soia se remarca prin continutul lor bogat in proteine de calitate, supuse mai multor cercetari din domeniul nutritiei, tocmai pentru importanta lor in mentinerea si construirea masei musculare. Produsul nostru, Forever PRO X2TM, este conceput tocmai pentru a furniza aportul de proteine necesar cand doriti sa serviti o gustare atunci cand sunteti pe fuga sau cand urmati un program pentru controlul greutatii corporale. Varianta pe care o propunem acum a produsului Forever PRO X2TM, cea cu ciocolata, este perfecta pentru sporirea aportului de proteine de inalta calitate.

  • Forever PRO X2TM contine 15 grame de proteine per baton;

  • In Forever PRO X2TM se regasesc 2 grame de fibre alimentare;

  • Forever PRO X2TM contine o aroma delicioasa de ciocolata;

  • NU contine gluten

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever
Catalog Produse Forever

Comenzi telefonice la 0742.332.065 sau trimite-ne un mesaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *