Aloe Ever-Shield Deodorant Forever

Aloe Ever-Shield Deodorant Forever

*** Aloe Ever-Shield Deodorant Forever NU contine saruri de aluminiu
*** Forever Aloe Ever-Shield Deodorant NU pateaza hainele
*** Aloe Ever-Shield Deodorant este un deodorant discret si inodor
*** Produsul se poate folosi imediat dupa epilare
*** Aloe Ever-Shield Deodorant prezinta o consistenta densa

Aloe Ever-Shield Deodorant, fara miros, fara sa pateze hainele, pe baza de aloe vera, contribuie la prevenirea celor mai neplacute efecte produse de catre transpiratie. Deodorantul Aloe Ever-Shield se adreseaza persoanelor care au inteles ca procesul transpiratiei este unul cat se poate de normal si de natural, care nu trebuie impiedicat. Asa se intampla in cazul deodorantelor ce au la baza saruri de aluminiu, care fac in final mai mult rau decat bine.

Forever Aloe Ever-Shield Deodorant NU contine saruri de aluminiu

Aloe Ever-Shield Deodorant Forever are un miros discret prezentandu-se sub forma unui deodorant delicat si uscat. Deodorantul previne mirosul neplacut produs de catre transpiratie cauzat de anumite microorganisme ce ajung sa se descompuna la suprafata pielii. Aceasta actiune ce se realizeaza datorita efectului germicid al gelului de aloe vera. Aloe Ever-Shield Deodorant va protejeaza de mirosul neplacut al transpiratiei in intregul parcurs al zilei. In paralel deodorantul Forever va proteja si pielea sensibila a axilelor.

Deodorantul Aloe Ever-Shield NU CONTINE deloc saruri de aluminiu. Formula sa este una prin care li se ofera oamenilor un deodorant solid pe baza de aloe vera. Este foarte eficient indiferent de presiunile zilnice la care suntem supusi datorita modului de viata, apt sa ofere prospetime si confort pe intregul parcurs al zilei. Aloe Ever-Shield Deodorant poate fi utilizat imediat dupa imbaiere sau epilare. Forever Living Products a realizat un produs care scoate in evidenta toate proprietatile benefice ale gelului de aloe vera.

Aloe Ever-Shield Deodorant Forever contine aloe vera

Deodorantul Aloe Ever-Shield Deodorant se aplica foarte usor inclusiv dupa epilat, si datorita gelului de aloe vera va protejeaza impotriva mirosului neplacut al transpiratie, fara sa pateze hainele.

Poate cel mai important lucru despre Aloe Ever-Shield Deodorant este faptul ca nu contine saruri de aluminiu, asa cum se intampla in cazul multor produse similare de pe piata, care fac ca toxinele ce sunt eliminate de obicei prin transpiratie sa fie recirculate prin organism, devenind astfel o otrava pentru acesta.

Mod de utilizare Aloe Ever-Shield Deodorant Forever:

  • Pentru a beneficia de intregul potential al produsului, se recomanda aplicarea acestuia pe intregul parcurs al zilei, intr-un mod regulat, in regiunea axilara curata.

Prezentare Forever Aloe Ever-Shield Deodorant:

  • Aloe Ever-Shield Deodorant contine 92.1 grame.

Forever Aloe Ever-Shield Deodorant pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *