Aloe Lips

Aloe Lips

*** Aloe Lips se remarca prin formula sa hidratanta
*** Aloe Lips confera buzelor un efect de gloss
*** Aloe Lips poate fi folosit in orice anotimp

Aloe Lips este un produs Forever Living Products Romania destinat protejarii buzelor, pentru ca multiplele proprietati detinute de aloe vera sunt ideale si pentru ingrijirea buzelor.

De retinut

Aloe Lips reuneste intr-un singur produs proprietatile aloei vera, ale uleiului de jojoba si ale cerii de albine, rezultand unul dintre cele mai performante produse de pe piata destinat ingrijirii buzelor in orice anotimp al anului.

Aloe Lips – ideal pentru refacerea buzelor uscate si crapate

Aloe Lips este ideal pentru hidratarea buzelor crapate si uscate, inmuindu-le si netezindu-le in acelasi timp. Oriunde va veti petrece timpul liber, fie pe plaja unei mari insorite, fie pe o partie de schi la munte, Aloe Lips trebuie sa fie la indemana dumneavoastra, si pentru ca este usor de transportat si foarte comod in utilizare, datorita unui aspect foarte practic si unor dimensiuni reduse.

Important

S-ar putea spune ca daca ati putea cere parerea buzelor, ele cu siguranta ar spune: “Aloe Lips!”.

Mod de utilizare Forever Aloe Lips:

  • Aloe Lips se va folosit atat pentru emolierea buzelor dar si pentru hidratarea acestora, pentru prevenirea aspririi si uscarii acestora atunci cand conditiile climatice sunt extreme.

Prezentare Forever Aloe Lips:

  • 4,25 grame.

Forever Aloe Lips pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *