Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion

*** Aloe Moisturizing Lotion este o emulsie hidratanta pentru fata si corp
*** Produsul este o excelenta crema de maini
*** Aloe Moisturizing Lotion prezinta o textura onctuoasa

Aloe Moisturizing Lotion, este o crema pe baza de aloe vera creata de catre Forever Living Products pentru a preveni aparitia unor urme lasate de catre factorii poluanti, capriciile vremii, etc…

Important

Aloe Moisturizing Lotion este o crema de corp, capabila sa contracareze toate aceste efecte negative.

Aloe Moisturizing Lotion – crema pentru maini excelenta din aloe vera

Aloe Moisturizing Lotion are in continutul sau diversi agenti umectanti remarcabili, dar in egala masura poseda si proprietati hidratante apreciabile. Spre exemplu, in Aloe Moisturizing Lotion se regaseste colagen si elastina, care contribuie la pastrarea elasticitatii pielii, dar si a aspectului sau neted, precum si a unui pH echilibrat. Aloe Moisturizing Lotion are o consistenta mai crescuta decat Aloe Lotion, ceea ce o face ideala pentru a completa rezervele de apa ce au fost epuizate si redarea aspectului normal al pielii.

De retinut

Aloe Moisturizing Lotion este o crema exceptionala pentru a ingriji tenul, a corpului si a mainilor in special, cu o contributie importanta la contracararea efectelor negative aduse de catre factorii poluanti si cei de mediu. Mai mult decat atat, dupa ce ati folosit Aloe Moisturizing Lotion si aceasta a fost complet absorbita, se poate folosi orice produse de make-up dorit de catre dumneavostra.

Mod de utilizare Forever Aloe Moisturizing Lotion:

  • Se aplica la nivelul fetei, mainilor sau corpului prin miscari usoare de masaj pana la completa sa absorbtie. Daca se foloseste ca baza de machiaj este recomandabil sa ramana pe piele o pelicula fina de produs.

Prezentare Forever Aloe Moisturizing Lotion:

  • 118 ml.

Forever Aloe Moisturizing Lotion pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *