Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion, este o crema pe baza de aloe vera creata de catre Forever Living Products pentru a preveni aparitia unor urme lasate de catre factorii poluanti, capriciile vremii, etc… Aloe Moisturizing Lotion este o crema de corp, capabila sa contracareze toate aceste efecte negative.

Aloe Moisturizing Lotion are in continutul sau diversi agenti umectanti remarcabili, dar in egala masura poseda si proprietati hidratante apreciabile. Spre exemplu, in Aloe Moisturizing Lotion se regaseste colagen si elastina, care contribuie la pastrarea elasticitatii pielii, dar si a aspectului sau neted, precum si a unui pH echilibrat. Aloe Moisturizing Lotion are o consistenta mai crescuta decat Aloe Lotion, ceea ce o face ideala pentru a completa rezervele de apa ce au fost epuizate si redarea aspectului normal al pielii. Aloe Moisturizing Lotion este o crema exceptionala pentru a ingriji tenul, a corpului si a mainilor in special, cu o contributie importanta la contracararea efectelor negative aduse de catre factorii poluanti si cei de mediu. Mai mult decat atat, dupa ce ati folosit Aloe Moisturizing Lotion si aceasta a fost complet absorbita, se poate folosi orice produse de make-up dorit de catre dumneavostra.

Continut:
– 118 ml

Mod de utilizare:
– Se aplica la nivelul fetei, mainilor sau corpului prin miscari usoare de masaj pana la completa sa absorbtie. Daca se foloseste ca baza de machiaj este recomandabil sa ramana pe piele o pelicula fina de produs

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever
Catalog Produse Forever

Comenzi telefonice la 0742.332.065 sau trimite-ne un mesaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *