Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel

*** Aloe MSM Gel se prezinta sub forma unui gel transparent, care nu pateaza
*** Crema Aloe MSM Gel contribuie la alinarea durerilor oricand este nevoie
*** Aloe MSM Gel contine gel stabilizat de aloe vera

Aloe MSM Gel oferit de catre Forever Living Products este gandit a ajuta la alinarea durerilor articulare, dar in acelasi timp aceasta actioneaza si pentru eliminarea cauzelor care au condus la acest lucru. Aloe MSM Gel are la baza asa cum v-am obisnuit credem deja, gelul stabilizat de aloe vera. Forever Living Products a adaugat si Metil-Sulfonil-Metan gelului de aloe vera, care este o forma de sulf organic.

Aloe MSM Gel – la nevoie un aliat pentru alinarea durerilor

Atunci cand durerile articulare va dau batai de cap, suntem convinsi ca vreti sa scapati rapid de acesta. De aceea va oferim Aloe MSM Gel. MSM nu este altceva decat abrevierea de la Metil-Sulfonil-Metan, sub forma sulfului organic de care am mentionat anterior. Acesta, la randul sau, este prezent in cele mai multe organisme vii. In ordinea importantei in cadrul organsimului, sulful ocupa locul trei si este extrem de important pentru cartilaje, dar si pentru tesutul conjunctul, care la randul sau intra in compunerea articulatiilor.

Aloe vera si MSM

Celalalt ingredient major prezent in produsul Aloe MSM Gel este gelul stabilizat de loe vera, si el cu multiple proprietati menite a ajuta la buna functionare a articulatiilor. Aloe MSM Gel combina cele doua elemente expuse anterior cu alte extracte vegetale renumite si ele pentru proprietatile lor in protejarea articulatiilor.

Contine ingrediente benefice pentru sanatatea articulatiilor

Modul de utilizare al produsului Aloe MSM Gel este aplicarea unui strat generos de crema pe zona afectata de durere, facandu-se apoi un masaj pana cand aceasta patrunde in intregime in piele. Aplicarea produsului se face ori de cate ori este nevoie.

Se va evita intrarea in contact a cremei cu ochii, iar daca acest contact se produce accidental se recomanda ca timp de cateva minute sa va clatiti ochii cu apa din abundenta si un consult medical.

Mod de utilizare Forever Aloe MSM Gel:

  • Se va aplica un strat generos de produs la nivelul zonei dureroase, masandu-se usor pana la perfecta patrundere in piele. Se va evita contactul cu ochii. In cazul contactului accidental cu ochii, se recomanda clatire abundenta cu apa, timp de cateva minute. Aplicarea produsului poate fi repetata la nevoie.

Prezentare Forever Aloe MSM Gel:

  • 118 ml.

Forever Aloe MSM Gel pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *