Aloe Vera Gel

Forever Aloe Vera Gel

*** Aloe Vera Gel este certificat de Consiliul Stiintific International pentru Aloe
*** Produsul nostru contine nu mai putin de 99.7% gel pur de Aloe vera
*** Noul Forever Aloe Vera Gel este cu 300% mai bogat in vitamine decat in trecut
*** Ambalajul noului Forever Aloe Vera Gel este realizat din materiale 100% reciclabile
*** Forever Aloe Vera Gel NU contine conservanti si aditivi artificiali
*** Forever Aloe Vera Gel NU contine zahar
*** Produsul contine o cantitate importanta de vitamina C cu rol antioxidant ce protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ

Aloe vera folosita de catre Forever Living Products este cultivata numai in soluri fertile si intr-un climat ce ii pemite sase bucure nu mai putin de doua mii de ore de soare in fiecare an. Forever Living Products extrage gelul de aloe vera din interiorul frunzelor plantei, astfel incat sa va bucurati pe deplin de puterea naturii. Noul Forever Aloe Vera Gel contne nu mai putin de 99,7% gel pur din interiorul frunzei, fiind mai aproape de natura ca niciodata. Forever Aloe vera Gel este capabil sa sustina functionarea in bune conditii a sistemului digestiv, ajutand in acelasi timp la o mai buna absorbtie a nutrientilor.

Forever Aloe Vera Gel
Aloe Vera Gel

Avand in vedere ca noul Forever Aloe Vera Gel contine nu mai putin de 99,7% gel pur de aloe vera, putem afirma ca produsul nostru este mai aproape de natura ca niciodata.

Noul Forever Aloe Vera Gel NU contine conservanti

Noul Forever Aloe Vera Gel nu contine conservanti artificiali, nu contine zahar, dar gel de aloe vera din plin, astfel incat sa va bucurati cu adevarat de darurile naturii. Pulpa de aloe vera este extrasa cu grija din interiorul frunzelor de aloe vera, rezultand astfel un produs cu totul si cu totul exceptional.

Procesul prin care este obtinut Forever Aloe Vera Gel este unul aseptic, folosit in fermele Forever Living Products, dar si in cadrul lantului de productie, permite stabilizarea gelului din interiorul frunzelor de aloe vera fara folosirea conservantilor artificiali sau a aditivilor. Noul gel de aloe vera procesat in conditii aseptice este stabilizat prin ajustarea pH-ului.

De ce difera textura si aspectul noilor bauturi din aloe vera?

Echipamentul nou conceput pentru a procesa si ambala gelul de aloe vera fara conservanti presupune standardizarea si optimizarea dimensiunii pulepei de aloe vera prezente in bauturile propuse de catre Forever Living Products. Pentru ca fragmentele pulpei de aloe vera sunt maruntite in timpul procesului de productie, textura bauturilor devine una mai neteda, in vreme ce aspectul devine mai translucid.

Cum sunt ambalate noile bauturi obtinute din aloe vera?

Ambalajele Tetra Pak sunt capabile sa ofera un mediu steril si sa protejeze formula in fata efectelor oxidarii si ale luminii, mentinandu-i astfel valorile nutritionale si aroma. Forever Living Products a ales astfel de ambalaje si datorita angajamentului asumat pentru sustenabilitate, prin utilizarea unor echipamente care minimizeaza folosirea energiei, consumul de apa si emisia de gaze.

Care este durata de viata a noului Forever Aloe Vera Gel, nedeschis?

Testele efectuate de catre cercetatorii Forever Living Products asupra noilor ambalaje si noii formule au aratat ca acestea pot fi folosite nu mai putin de doi ani. Aceasta este o realizare extraordinara, in conditiile in care nu sunt folositi conservanti si aditivi artificiali.

Mod de administrare Forever Aloe Vera Gel:

  • A se agita inainte de folosire;
  • Se vor consuma 60 – 80 ml, de 1-2 ori pe zi.

Prezentare Forever Aloe Vera Gel:

  • 1 litru.

Forever Aloe Vera Gel pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0733.048.538;

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *