Forever Calcium

Forever Calcium

*** Forever Calcium contine o formula cu citrat de calciu combinat cu vitamina D si magneziu
*** Forever Calcium este usor de digerat si absorbit eficient
*** Doza zilnica asigura organismului cantitatea de calciu recomandata in proportie de 100%

Calciul este cea mai raspândita substanta minerala a organismului, reprezentând circa 2% din masa corporala. Cea mai mare parte a calciului, 99%, se gasese în dinti si oase, iar restul în celule nervoase, sânge, tesut si fluide. Calciul este asociat de mult timp cu cresterea si rezistenta oaselor si dintilor. Calciul este, de asemenea, esential pentru coagularea sângelui si transmiterea impulsurilor nervoase. Calciul este necesar pentru muschi, pentru eliberarea hormonilor, inclusiv a insulinei. Conform USDA (Departamentul pentru Agricultura al SUA), la 75% dintre americani nu li se recomanda sa ia zilnic calciu.

Forever Calcium este digerat si absorbit intr-un mod eficient

Calciul este mineralul cel mai important pentru întarirea oaselor. În mod special copiii si adolescentii au nevoie de calciu corespunzator în hrana lor, pentru ca în aceasta perioada se depoziteaza cantitatea maxima de calciu în oase. Astfel se contribuie la prevenirea problemelor de mai târziu din viata, când se pierde masa osoasa. Aceasta corespunde realitatii, caci vârful de masa osoasa si continut de calciu al scheletului se atinge în timpul adolescentei. Adolescentii, în special fetele, sunt supuse unui risc mai mare de slabire a oaselor sa sa prezinte mai târziu tulburari cu invaliditate.

Important

Calciul din oase începe sa scada la adultii tineri, si progreseaza o data cu înaintarea în vârsta, mai ales la femei. Dieta cu un continut adecvat de calciu poate sa minimalizeze aceasta pierdere. O dieta bogata în calciu determina organismul sa arda mai multe lipide si sa reduca cantitatea de lipide depuse de organism.

Estimarile arata ca 30-50 milioane de americani prezinta intoleranta la lactoza. Acestia nu pot digera lactoza, o glucida naturala gasita în lapte si produse lactate, si de aceea nu consuma suficiente produse lactate pentru a-s acoperi necesarul de calciu. Pentru indivizii care fie nu tolereaza lactoza, fie nu le plac lactatele, suplimentele de calciu sunt o alternativa. Cel mai eficace este citratul de calciu, pentru ca se dizolva usor în stomac si este absorbit eficient.

De retinut

Forever Calcium este o formula cu continut ridicat de citrat de calciu, care furnizeaza organismului necesarul zilnic de calciu recomandat, în proportie de 100%. Doza zilnica de Forever Calcium contine 1000 mg calciu în asociere cu vitamina D si magneziu, doi compusi esentiali pentru a maximaliza absorbtia. La ele se adauga si aroma de vanilie. Doua tablete luate la micul dejun si doua la prânz constituie o cale usoara si eficienta de aprovizionare a organismului cu calciu, pentru a consolida tesutul osos.

Mod de administrare Forever Calcium:

  • Se vor consuma cate 3-4 tablete pe zi.

Prezentare Forever Calcium:

  • 90 de tablete.

Forever Calcium pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *