Forever Immublend

Forever Immublend

*** Forever Immublend sprijina buna functionare a sistemului imunitar.
*** Forever Immublend furnizeaza o larga paleta de nutrienti necesari functiei imunitare.
*** Combate radicalii liberi.

Forever Immublend este unul dintre cele mai recente produse marca Forever Living Products Romania. A aparut pe piata din tara noastra in anul 2012, fiind destinat a ajuta la stimularea functionarii normale a sistemului imunitar. Forever Immublend a fost gandit sa sprijine functionarea normala a sistemului imunitar prin abordarea unor aspecte care se refera la prima linie de aparare a corpului, cum ar fi sangele sau piele, mergand pana la ultima sa linie de aparare, considerata a fi localizata in colon.

Important

Forever Immublend are la baza un amestec brevetat de catre Forever Living Products. Fiecare ingredient este ales special in functie de rolul pe care il are in sprijinirea functionarii sistemului imunitar, ajutand sistemul de aparare al organismului sa functioneze cat mai eficient. Pentru acest amestec s-au ales diversi nutrienti. Spre exemplu calitatile unor ciuperci cu valori nutritive si antioxidante de exceptie – Maitake si Shiitake cu lactoferina – alaturi de minerale precum zincul si vitaminele D si C.

Forever Immublend sprijina buna functionare a sistemului imunitar

Se poate concluziona ca formula originala ce se regaseste in Forever Immublend este conceputa a sprijini in ansamblu buna functionare a sistemului imunitar. El ofera nutrienti naturali care lucreaza sinergic, constituind un fundament pentru intarirea sistemului imunitar.

De retinut

Compozitia produsului Forever Immublend este o sursa importanta de nutrienti cu efecte de blocare a actiunii radicalilor liberi, dar si de stimulare a organismului in producerea de antioxidanti proprii.

Mod de administrare Forever Immublend:

  • A se consuma câte doua tablete pe zi, ca supliment nutritiv.

Prezentare Forever Immublend:

  • 60 de tablete.

Forever Immublend pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *