Forever Kids

Forever Kids

*** Forever Kids se prezinta sub forme si in culori amuzante pe care copiii le vor indragi
*** Forever Kids NU contine coloranti si conservanti artificiali
*** Forever Kids se prezinta sub forma unor tablete masticabile
*** Fitonutrientii sunt obtinuti din legume proaspete de cea mai buna calitate, printre care broccoli, spanac, morcovi si varza.

Forever Kids este un supliment de ultima generatie oferit de catre Forever Living Products Romania gandit sa ofere tuturor copiilor care il consuma toate elementele nutritive de care acestia au nevoie in fiecare zi.

De retinut

Forever Kids se prezinta sub forma unor tablete delicioase si amuzante, pe care le pot consuma deopotriva atat adultii cat si copii de peste doi ani pentru  a aduce ca aport in alimentatie intregul necesar de minerale vitale si vitamine, alaturi de fitonutrienti, care pot sa lipseasca din alimentatie.

Forever Kids se adreseaza in special copiilor

Fitonutrientii reprezinta substante vegetale deosebit de folositoare in pastrarea sanatatii pe care le regasim de obicei in fructe si legume. Pentru ca Forever Kids se bazeaza pe cele mai moderne tehnice prin care este produs care permit emulsionarea, deshidratarea si uscarea prin liofilizare la legumelor si fructelor proaspete, acest produs reuseste sa pastreze cele mai valoroase elemente nutritive ce sunt necesare organismului, precum enzimele, mineralele si vitaminele. Forever Kids rezulta a fi o multivitamina masticabila, cu un gust delicios si amuzanta pentru a completa oferta de suplimente nutritive oferite de catre Forever Living Products Romania.

Important

Forever Kids NU contine zahar, conservanti sau coloranti artificiali, aspartam, iar in ceea ce priveste fitonutrientii, acestia sunt obtinuti din fructe si legume ce poseda o valoare nutritiva ridicata: spanac, broccoli, visine Acerola, morcovi, mere, varza, afine, citrice si tomate. Alegand Forever Kids va puteti relaxa savurand gustul delicios de struguri si portocale al produsului.

Mod de administrare Forever Kids:

  • In cazul copiilor cu varste de pana la 4 ani se administreaza una sau doua tablete zilnic;
  • In cazul copiilor cu varste de peste 4 ani se administreaza doua pana la patru tablete zilnic.

Prezentare Forever Kids:

  • 120 de tablete.

Forever Kids pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *