Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus

*** Forever Lycium Plus contine antioxidanti puternici
*** Forever Lycium Plus este o sursa valoroasa de fitonutrienti
*** Benefic vazului si pielii
*** Lyciumul este un tonic puternic

Forever Lycium Plus este un produs Forever Living Products care are ca ingredient principal fructul chinezesc lycum. Fructele de lycium sunt consumate de populatiile asiatice de secole intregi, pentru favorizarea constitutiei fizice, mentinerea acuitatii vizuale dar si mentinerea energiei. Idea pentru care a fost creat Forever Lycium Plus este de a aduce un supliment nutritiv capabil sa aduca intregul necesar de bioflavonoide, antioxidanti si alte substante nutritive de origine vegetala benefice.

Sursa importanta de fitonutrienti

Fructele de lycium sunt deosebit de bogate in aminoacizi alaturi de o larga varietate de vitamine, fiind recunoscute in tarile asiatice, in special China, ca niste veritabile tonice cu multiple intrebuintari in cadrul medicinii traditionale.

Important

In tarile asiatice, radacina de lemn dulce, continuta si ea de altfel in Forever Lycium Plus, este produsul vegetal care beneficiaza de cea mai mare atentie din partea specialistilor in medicina traditionala, avand de departe cele mai multe intrebuintari. Utilizarea ca adjuvant a radacinii de lemn dulce cu rol in obtinerea celor mai bune efecte din partea altor plante medicinale, face sa devina o combinatie ideala intre ea si lycium.

Forever Lycium Plus contine lycium, benefic vazului si pielii

In Tibet, lycium a primit denumirea de „catina de gard”, fiind considerata o importanta sursa de elemente pentru mentinerea tineretii si a sanatatii. Componentele nutritive pe care lycium le contine sunt:

  • Vitamine, precum B6, B1, E
  • Proteine, chiar in cantitati mai mari decat graul, mai mult de 18 aminoacizi
  • 21 de minerale
  • In comparatie cu morcovii, mai mult betacaroten
  • Alte carotenoide, acizi grasi esentiali
  • Contine de peste 500 de ori mai multa vitamina C decat citricele

Din cele prezentate anterior se poate concluziona ca Forever Lycium Plus, este un produs indispensabil celor mai multi dintre noi care traim in conditii de poluare, stres, dar si a celor al caror sistem imunitar este precar. Nu trebuie omisi nici cei care au ca preocupare incetinirea ritmului de imbatranire. Forever Lycium Plus se recomanda a se asocia cu Aloe Vera Gel.

Mod de administrare Forever Lycium Plus:

  • A se consuma cate o tableta de trei ori pe zi.

Prezentare Forever Lycium Plus:

  • 100 de tablete.

Forever Lycium Plus pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *