Forever Sun Lips

Forever Sun Lips

*** Forever Sun Lips poseda un factor de protectie antisolara SPF 30
*** Forever Sun Lips are un spectru larg – protectie impotriva radiatiilor UVA & UVB
*** Forever Sun Lips contine ulei de jojoba, cu efect hidratant, si gel de Aloe vera cu proprietati calmante
*** Forever Sun Lips poseda o aroma racoritoare de menta

Forever Sun Lips este produsul ideal oferit de catre Forever pentru protectia ideala a tesuturilor foarte sensibile ale buzelor. Forever Sun Lips contracareaza efectele nu intotdeauna placute exercitate de catre vremea rece, vant sau soare. Desi este foarte important sa ne protejam buzele impotriva agresiunilor exercitate de mediul inconjurator, cum este si in cazul pielii, adesea obisnuim sa neglijam acest aspect, concentrandu-ne doar asupra corpului sau a tenului.

Important

Pentru acest lucru, ne vine in ajutor cel mai nou produs marca Forever Living Products, anume Forever Sun Lips, un balsam de buze cu proprietati calmante, ideal pentru protejarea tesuturilor sensibile ale buzelor impotriva vantului sau soarelui, inclusiv impotriva razelor UVB si UVA, dar in acelasi timp ofera si o minunata senzatie racoritoare de menta.

Forever Sun Lips ideal pentru protejarea buzelor

Unul dintre ingredientele de baza al acestui produs este uleiul obtinut din seminte de jojoba, care confera produsului proprietati hidratante si amelioreaza textura buzelor. Proprietatile uleiul de jojoba sunt completate de cele ale gelului de aloe vera, un adevarat agent de calmare, hidratare si de racorire. Alantoina, obtinuta tot din aloe vera, alaturi de gelul de aloe vera contribuie la calmarea pielii, aducand produsului o senzatie de racorire, calmand simultan si iritatiile.

De retinut

Avand in vedere toata calitatile produsului Forever Sun Lips, acesta devine nelipsit din rutina de zi cu zi, protejand buzele impotriva temperaturilor reci si impotriva efectelor negative ale vantului.

Mod de utilizare Forever Sun Lips:

  • Produsul se va folosi inainte cu minim 15 minute inainte de expunerea la soare.

Prezentare Forever Sun Lips:

  • 4.25 grame.

Forever Sun Lips pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *