Forever Lite Ultra Vanilla

Forever Lite Ultra Vanilla

*** Forever Lite Ultra Vanilla este un supliment alimentar proteic cu zahar si indulcitori

Forever Lite Ultra Vanilla, produs ideal pentru a va sustine motivatia de a avea o greutate ideala, are o aroma delicioasa de vanilie, fiind rezultatul unui amestec brevetat menit a furniza simultan aminoacizi, minerale si vitamine.

Un produs oricand la indemana dumneavoastra

Forever Lite Ultra Vanilla este un produs foarte versatil ce poate fi intotdeauna la indemana dumneavoastra, menit a substitui o masa pe zi atunci cand sunteti in imposibilitatea de a servi o masa adecvata. In acest fel, va veti putea feri de mancarea de tip fast-food, stiindu-se consecintele ce rezulta din consumul regulat din aceste feluri de mancare. Lite Ultra Vanilla contine 15 doze.

Important

Mod de administrare Forever Lite Ultra Vanilla:

  • Se va mixa o singura masura din produs, ce contine aproximativ 25 de grame, cu circa 300 ml fie de lapte degresat, fie de o alta bautura care este pe gustul dumneavoastra (ex. apa sau lapte de soia). In functie de preferintele fiecaruia, se pot zdrobi bucati de gheata sau de fructe, rezultand astfel o bautura delicioasa. Pentru a beneficia de toate proprietatile produsului, Lite Ultra Vanilla se va pastra numai la temperatura camerei, in locuri uscate si bine inchise. A nu se consuma Lite Ultra Vanilla daca ambalajul acestuia este fie deteriorat fie rupt;
  • Lite Ultra Vanilla este un supliment alimentar si nu trebuie folosit in locul unei diete sanatoase si variate. Nu se recomanda a se depasi doza recomandata zilnica si nu se va lasa la indemana copiilor mici.

Prezentare Forever Lite Ultra Vanilla:

  • 15 doze per recipient, 375 grame.

Forever Lite Ultra Vanilla pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *