Forever Royal Jelly

Forever Royal Jelly

*** Laptisorul de matca regasit in Forever Royal Jelly reprezinta unul dintre cele mai complete alimente
*** Laptisorul de matca este usor absorbabil si asimilabil
*** Forever Royal Jelly NU contine conservanti, coloranti sau aromatizanti artificiali

Forever Royal Jelly este un alt produs apicol de exceptie oferit de catre Forever Living Products Romania. El are la baza laptisorul de matca. Laptisorul de matca este folosit de catre albinele dintr-un stup pentru a rani matca. Datorita acestei hrane, matca este capabila sa depuna in fiecare zi peste 3000 de oua, mai mult chiar decat propria greutate. Tot datorita acestei hrane longevitatea ei este una de apreciat, fiind de circa 40 de ori mai mare decat a unei simple albine.

Important

Laptisorul de matca nu este altceva decat secretia lactescenta a glandelor faringeale ale tinerelor albine. Tinerele albine ce urmeaza sa devina regine sunt hranite cu acest “super-aliment” ce este foarte bogat in enzime. Numai datorita laptisorului de matca matcile vor reusi sa depuna circa 3000 de oua in fiecare zi, timp de circa 6 ani, in vreme ce albinele lucratoare consuma miere normala, iar durata lor de viata este situata undeva intre patru si sase saptamani.

Forever Royal Jelly aduce un aport important de vitamine precum vitamina E, D, A si C. In acelasi timp este un depozit natural al complexului de vitamine B. O componenta majora este vitamina B5 (acid pantotenic), care este una dintre cele mai importante substante din cadrul organismului, pentru rolul sau esential jucat in sinteza si metabolismul proteinelor, hidratilor de carbon si lipidelor, dar si a unor hormoni. Se mai poate spune despre laptisorul de matca aflat la baza produsului Forever Royal Jelly care are in compozitia sa si opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali si substante minerale precum potasiul, fosforul, fierul, calciul sulf si siliciu.

De retinut

Laptisorul de matca este deosebit de bogat in proteine. Forever Royal Jelly este obtinut din regiuni desertice izolate, aflate la mare inaltine, acolo unde conditiile sunt ideape pentru existenta stupilor. Dupa ce a fost extras din stup, produsul este racit pana aproape de congelare pentru a se elimina surplusul de apa ce exista in acesta, dar si pentru a se mentine intacta cantitatea de minerale, vitamine, coenzime si enzime.

Mod de administrare Forever Royal Jelly:

  • 1 pana la 3 tablete pe zi, cu 30 minute inainte de masa, sublingual pana la absorbtie.

Prezentare Forever Royal Jelly:

  • 60 tablete.

Forever Royal Jelly pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0733.048.538.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *