Forever Active Boost X

Forever Active Boost X

*** Forever Active Boost X inseamna zero calorii, zero zahar si zero carbohidrati
*** Forever Active Boost X este alegerea perfecta atunci cand ai nevoie de un imbold rapid de energie

Forever Active Boost X nu este altceva decat o foarte sanatoasa alternativa pentru aceia dintre noi care prefera sa consume bauturi energizante. Forever Active Boost X se remarca prin extraordinarul sau continut de electroliti si aminoacizi si vitamine. Are in acelasi timp zero calorii, zero carbohidrati si zero zahar.

Forever Active Boost X – zero zahar, zero calorii

Stim cu totii ca adesea se intampla sa ne dorim sa avem mai multa energie pentru realizarea scopurilor pe care ni le-am propus, timpul fiind de departe cea mai importanta resursa de care dispunem. In acest sens, un nivel al energiei satisfacator, ne poate ajuta sa ducem la bun sfarsit tot ceea ce ne-am propus. Tocmai in acest scop a fost creat si conceput Forever Active Boost X, dar si pentru a va ajuta sa va mentineti sanatosi si in forma, bucurandu-va pe parcusrsul zilei de gustul grozav si beneficiile cu care produsele Forever Living Products v-au obisnuit.

De retinut

Forever Active Boost X se mai remarca si prin faptul ca va ofera energie nu numai pe termen scurt, ci si pe termen lung, astfel incat, indirect, sa va ofere si un suport pentru a nu face compromisuri in ceea ce priveste silueta.

Ingredientul pricipal al produsului este guarana, responsabil in cea mai mare parte de energia furnizata de produs, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Ca o concluzie, Forever Active Boost X va ajuta sa va revitalizati, datorita energiei, concentrarii, rezistentei si vitaminelor furnizate de catre produs, dar in acelasi timp are grija si de sanatatea dumneavoastra.

Important

Pentru ca noi toti avem nevoie de un plus de energie din cand in cand, Forever Active Boost X este alternativa cea mai sanatoasa pe care o avem la dispozitie.

Mod de administrare Forever Active Boost X:

  • A se agita usor inainte de folosire;
  • Se va consuma o singura cutie in fiecare zi, preferabil dupa racire.

Prezentare Forever Active Boost X:

  • 250 ml.

Forever Active Boost X pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065;

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *