Vitolize Men

Vitolize Men

*** Vitolize Men ajuta la mentinerea sanatatii prostatei
*** Vitolize Men contribuie la functionarea normala a sistemului urinar
*** Vitolize Men  asigura protectie impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi
*** Contine, in doza zilnica recomandata, o cantitate de polifenoli (antioxidanti naturali) echivalenta cu cea dintr-un fruct de rodie

Odata cu inaintarea in varsta a barbatilor, pentru acestia incep sa apara probleme ale tractului urinar, combinate cu reducerea libidoului, rezistenta scazuta si stari generale dezechilibrate, si exemplele pot continua. Vitolize Men, propus pentru dumneavostra de catre Forever Living Products isi propune sa preintampine aparitia tuturor acestor probleme. Vitolize Men imbina beneficiile aduse de catre say palmetto (palmier pitic), pygeum (prun african) si semintele de dovleac intr-un amestec brevetat, care altfel ar fi greu de adus in organism printr-o dieta clasica. Pe langa acestea, mai exista si avantajele nete ale nutrientilor si antioxidantilor din cadrul formulei sale.

Rodie: ajută la normalizareaniveluluiPSA (antigenul specific prostatic) și contribuie la menținerea unui nivel normal al presiunii sanguine şi al colesterolului.

 

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever
Catalog Produse Forever

Comenzi telefonice la 0742.332.065 sau trimite-ne un mesaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *