Forever Arctic Sea

Forever Arctic Sea

*** Forever Arctic Sea contin acizi grasi Omega-3, care sustin buna functionare a sistemului circulator.
*** Acizii grasi Omega-3 si Omega-9 regasiti in Forever Arctic Sea contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului si trigliceridelor din sange.
*** Favorizeaza buna functionare a articulatiilor.

Forever Arctic Sea Omega-3, unul dintre cele mai performante si complexe suplimente nutritive aflate pe piata din Romania, va aduce aportul necesar de acizi grasi esentiali omega-3 si omega-9 de care organismul are atata nevoie.

Forever Arctic Sea Omega-3 are o formula ce contine unei de peste marin ce traieste la cele mai mari adancimi, alaturi de uleiul de masline recunoscut pentru calitatile sale, impreuna formand un produs cu un foarte bogat continut de acizi grasi Omaga 3 si Omega 9. Acestia vor contribui din plin la prevenirea afectiunilor aparatului cardio-vascular si la pastrarea unui nivel normal al colesterolului. Organismul mai foloseste acesti acizi la formarea tesutului adipos subcutanat, vital pentru protejarea noastra atunci cand trebuie sa facem fata temperaturilor scazute, dar si pentru protejarea si acoperirea organelor interne.

In urma cu destul de putin timp mai multe studii au demonstrat ca multe dintre bolile cu care se confrunta civilizatia moderna au o frecventa mult mai redusa in cazul eschimosilor si a pescarilor japonezi, stiut fiind faptul ca acestia consuma peste marin bogat in omega 3 in cantitati destul de mari. Un exemplu este somonul.

Omega-3 sunt considerati a fi o grupa de acizi grasi polinesaturati esentiali pentru organism, nu pot si produsi de catre organism, din acest motiv pentru a-I oferi organismului necesarul zilnic normal trebuie introdusi prin alimente.

Forever Arctic Sea Omega-3 este astfel un supliment nutritiv echilibrat si sigur pentru consum ce contribuie din plin la normalizarea nivelului trigliceridelor si colesterolului din sange. In domeniul suplimentelor nutritive Forever Arctic Sea Omega-3 este o adevarata descoperire stiintifica in special pentru combinatia dintre uleiul vegetal si cel de peste aducand beneficiile amandurora.

Modul de administrare al produsului:

  • In cazul adultilor se vor consuma maxi trei capsule pe zi din produs, in vreme ce pentru copii se va opta pentru jumatate din aceasta doza.

Continutul produsului:

  • Forever Arctic Sea Omega-3 contine 60 de capsule moi

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever
Catalog Produse Forever

Comenzi telefonice la 0742.332.065 sau trimite-ne un mesaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *