Gentleman's Pride After-Shave

Gentleman’s Pride After-Shave

*** Gentleman’s Pride este in acelasi timp un after-shave si un balsam pentru ten
*** Gentleman’s Pride NU contine alcool
*** Gentleman’s Pride poseda o a ctiune hidratanta si calmanta
*** Gentleman’s Pride confera o nota proaspata, masculina, unica

Gentleman’s Pride After-Shave este oferit toturor barbatilor de catre Forever Living Products Romania, pentru ca barbieritul sa fie desavarsit de senzatia de prospetime conferita de acest exceptional produs. Toti barbatii stiu ca ritualul barbieritului, fie ca este realizat cu aparate de ras manuale, fie de aparate de ras electrice lasa in urma lor zgarieturi, iritatii, taieturi si uscaciune cutanata.

Gentleman’s Pride After-Shave lotiune dupa ras cu proprietati hidratante

Toate neplacerile cauzate de catre barbierit vor deveni amintire daca veti folosi Gentleman’s Pride After-Shave, un after-shave balsamic, fara alcool, hidratant, avand un miros masculin, curat. Gentleman’s Pride After-Shave va este prezentat sub forma unei emulsii catifelante si hidratante, ce calmeaza pielea dupa barbierit. Gentleman’s Pride After-Shave are la baza evident gelul stabilizat de aloe vera, alaturi de extracte de musetel si rozmarin pentru sporirea efectelor de calmare si hidratare. Combinatia unica dintre agentii de emolire si de hidratare si gelul stabilizat de aloe vera va conferi o senzatie foarte placuta care va reimprospata si inviora pielea.

Barbatii care vor folosi Gentleman’s Pride After-Shave vor indragi senzatia de prospetime pe care acest produs o confera, in vreme ce femeile vor aprecia si ele nota de masculinitate data de parfumul sau.

Mod de utilizare Forever Gentleman’s Pride After-Shave:

  • Gentleman’s Pride After-Shave se va folosi dupa barbierit, prin aplicarea acestuia pe zona fetei.

Prezentare Forever Gentleman’s Pride After-Shave:

  • 118 ml.

Forever Gentleman’s Pride After-Shave pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *