Gentleman's Pride After-Shave

Gentleman’s Pride After-Shave

*** Gentlemans Pride After Shave este in acelasi timp un after-shave si un balsam pentru ten
*** Lotiunea dupa barbierit NU contine alcool
*** Gentlemans Pride poseda o a ctiune hidratanta si calmanta
*** Gentlemans Pride confera o nota proaspata, masculina, unica

Gentlemans Pride After Shave este oferit toturor barbatilor de catre Forever Living Products Romania. Barbieritul devine astfel desavarsit de senzatia de prospetime conferita de acest exceptional produs. Toti barbatii stiu ca ritualul barbieritului, fie ca este realizat cu aparate de ras manuale, fie de aparate de ras electrice lasa in urma lor zgarieturi, iritatii, taieturi si uscaciune cutanata.

Gentlemans Pride After Shave lotiune dupa ras cu proprietati hidratante

Toate neplacerile cauzate de catre barbierit vor deveni amintire daca veti folosi Gentleman’s Pride After-Shave, un after-shave balsamic, fara alcool, hidratant, avand un miros masculin, curat. Gentlemans Pride After Shave va este prezentat sub forma unei emulsii catifelante si hidratante, ce calmeaza pielea dupa barbierit. Gentlemans Pride After Shave are la baza evident gelul stabilizat de aloe vera, alaturi de extracte de musetel si rozmarin pentru sporirea efectelor de calmare si hidratare. Combinatia unica dintre agentii de emolire si de hidratare si gelul stabilizat de aloe vera va conferi o senzatie foarte placuta care va reimprospata si inviora pielea.

Barbatii care vor folosi Gentleman’s Pride After-Shave vor indragi senzatia de prospetime pe care acest produs o confera, in vreme ce femeile vor aprecia si ele nota de masculinitate data de parfumul sau.

Mod de utilizare Forever Gentlemans Pride After Shave:

  • Gentleman’s Pride After-Shave se va folosi dupa barbierit, prin aplicarea acestuia pe zona fetei.

Prezentare Forever Gentlemans Pride After Shave:

  • 118 ml.

Forever Gentlemans Pride After-Shave pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0733.048.538.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *