Forever Bright Toothgel

Forever Bright Toothgel

*** Forever Bright Toothgel albeste dantura fara agenti de inalbire
*** Forever Bright Toothgel este o pasta de dinti indicata si pentru gingiile sensibile
*** Calmeaza tesuturile bucale moi datorita continutului de aloe vera regasit in produs
*** Forever Bright Toothgel NU contine fluoruri

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel, oferita de catre Forever Living Products, are la baza gelul de aloe vera. El este completat de catre propolis pentru proprietatile sale antibiotice. Rezulta astfel un produs ce are un rol protector, antiseptic care contribuie la impiedicarea formarii tartrului si la intarirea gingiilor.

De retinut

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel NU CONTINE FLUORURI, si nu este decat unul dintre atuurile care o vor face apreciata atat de adulti, cat si deopotriva de catre copii. Se stie despre aloe vera ca este ideala pentru ingrijirea pielii. Acest fapt face din Forever Bright Toothgel ideala si pentru ingrijirea cavitatii bucale sau a tratatii problemelor acesteia.

Forever Bright Toothgel – ingrijeste intr-un mod desavarsit dantura

Proprietatile pastei de dinti Forever Bright Toothgel sunt confirmate si de catre diverse teste dermatologice care au confirmat ca pasta de dinti Forever Bright Toothgel nu este una abraziva, avand diverse caracteristici exceptionale pentru curatirea dintilor si protejarea gingiilor.

Fiind considerata o adevarata comoara pentru multitudinea de intrebuintari de care se bucura aloe vera, incluzand aici si pe cele referitoare la asigurarea unei perfecte igiene bucale, Forever Bright Toothgel va face din dantura dumneavoastra una care va straluci. In plus, pasta de dinti Forever Bright Toothgel este un produs apreciat de catre intreaga familie. In primul rand pentru calitatile sale antiseptice si anti-placa microbiana, de indepartare a petelor dentare, de intarire a gingiilor si dintilor si pentru pastrarea unei respiratii proaspete pe un timp indelungat.

Important

Pentru persoanele vegetariene pasta de dinti Forever Bright Toothgel se poate folosi fara probleme, pentru ca nu contine niciun ingredient de provenienta animala.

Mod de utilizare Forever Bright Toothgel:

  • In vederea asigurarii unei igiente dentare corespunzatoare, se recomanda folosirea pastei de dinti Forever Bright Toothgel dupa fiecare masa, alaturi de efectuarea unui control stomatologic periodic. Se recomanda de asemenea evitarea consumului de alimente intre mesele principale ale zilei.

Prezentare Forever Bright Toothgel:

  • 130 grame.

Forever Bright Toothgel pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *