Forever Fast Break Energy Bar

Forever Fast Break Energy Bar

*** Forever Fast Break Energy Bar – baton energizant pentru performanta maxima
*** Forever Fast Break Energy Bar asigura 50% din necesarul zilnic de minerale si vitamine
*** Forever Fast Break Energy Bar este o gustare delicioasa, ideala pentru substituirea unei mese, ferindu-va astfel de consumul de aliemente mai putin sanatoase, cum ar fi cele de tip fast-food
*** Gust delicios de unt de arahide

Forever Fast Break Energy Bar este oferit de catre Forever Living Products Romania sub forma unui baton hipocaloric. El se constituie ca un substituent ideal al unei mese avand in plus un gust foarte delicios.

Forever Fast Break Energy Bar – ofera un important aport de vitamine si minerale

Forever Fast Break Energy Bar se caracterizeaza prin faptul ca aduce un aport de aproximativ 50% din necesarul zilnic de minerale si vitamine recomandat in Statele Unite ale Americii, la care se adauga enzime, fosfor si diversi aminoacizi.

Important

Fosforul are rol in cresterea nivelului energetic prin faptul ca accelereaza metabolismul glucidic si lipidic. Astfel, contribuind in mod decisiv la refacerea organismului dupa efort. Potasiul prezinta importanta atat pentru buna functionare a sistemelor muscular, nervos si cardiovascular, dar are o contributie importanta im mentinerea capacitatii de efort intelectual si fizic mai ales in conditii de stres.

De retinut

Se mai poate adauga ca Forever Fast Break Energy Bar este un substituent ideal pentru mesele celor aflati mereu in miscare, sau persoanelor active.

Mod de administrare Forever Fast Break Energy Bar:

  • Forever Fast Break poate fi consumat ca gustare intre mese, pentru a controla apetitul si pofta de dulce si reprezinta o alegere ideala pentru o gustare de dimineata sau oricand pe parcursul zilei, ori ca parte din micul-dejun, pentru un plus de energie.

Prezentare Forever Fast Break Energy Bar:

  • Baton, contine 56 grame.

Forever Fast Break Energy Bar pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0733.048.538.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *