Forever Garlic Thyme

Forever Garlic Thyme

*** Forever Garlic Thyme contine antioxidanti puternici
*** Forever Garlic Thyme se prezinta sub forma unor capsule gelatinoase inodore
*** Apara organismul impotriva radicalilor liberi
*** Favorizeaza transformarea lipidelor in energie

Forever Garlic-Thyme este un produs ce are la baza extract de usturoi alaturi de extract de cimbru. Este mai mult decat recunoscut faptul ca utilizarea celor doua plante, usturoiul si cimbrul, dateaza de mai multe milenii. Acest lucru se datoreaza descoperirii unui papirus pe teritoriul Egiptului care mentioneaza unele proprietati ale ustoroiului, dar si mai mult de 20 de utilizari ale acestuia in medicina. Asadar, acum este momentul spre a intelege modul in care actioneaza componentele usturoiului si ale cimbrului.

Forever Garlic Thyme ofera o cantitate importanta de antioxidanti

Proprietatile antioxidante ale cimbrului si usturoiului au fost combinate in Forever Garlic-Thyme, cu scopul declarat de a se obtine o foarte puternica arma pentru mentinerea sanatatii. In momentul in care este zdrobit sau taiat usturoiul, enzimele acestuia intra in actiune rezultand un foarte puternic agent cu proprietati antioxidante.

Important

Alte studii au aratat ca alti compusi ai usturoiului sunt capabili sa sprijine diverse procese metabolice prin care lipidele sunt transformate in energie, aparand in acelasi timp organismul de actiunea nefasta a radicalilor liberi.

De retinut

Forever Garlic-Thyme se prezinta sub forma unor capsule gelatinoase inodore care mai contin si lecitina cu rol in emulsionarea lipidelor. Compusii cu sulf prezinta si ele efecte benefice, fapt dovedit de mai multe studii. Un alt element continut de catre Forever Garlic-Thyme este germaniul, un microelement despre care se afirma ca poseda proprieti benefice pentru stimularea sistemului imunitar, si seleniu, si el un microelement cu proprietati antioxidante.

Forever Garlic Thyme combina usturoiul si cimbrul

Agentii antioxidanti din cimbru sunt taninul, timolul si fenolul. Alte substante nutritive ce se regasesc in Forever Garlic-Thyme sunt vitaminele C si B, magneziul, calciul si potasiul.

Mod de administrare Forever Garlic Thyme:

  • 1 capsula gelatinoasa la fiecare masa.

Prezentare Forever Garlic Thyme:

  • 100 capsule gelatinoase moi.

Forever Garlic Thyme pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065;

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *