Forever Hand Sanitizer

Forever Hand Sanitizer

*** Forever Hand Sanitizer este un produs capabil sa distruga 99,99 % dintre microbi;
*** Forever Hand Sanitizer se caracterizeaza printr-un miros placut de lamaie si lavanda

Forever Hand Sanitizer este un dezinfectant de maini cu o formula noua ce se bazeaza in primul rand pe proprietatile gelului de aloe vera. Este ideal pentru a-l folosi daca va doriti ca sanatatea dumneavoastra si a familiei sa fie aparata cat mai bine. Spunem asta mai ales ca dusmanii cei mai mari sunt chiar cei pe care nu ii puteti vedea. Daca sunteti o persoana / familie activa pregatita oricand sa realizeze o multime de contacte cu lumea din jur, trebuie sa fiti atenti si la posibilitatea de a intra in contact cu o multime de microbi.

Forever Hand Sanitizer distruge 99,99% dintre microbi

Forever Hand Sanitizer contine pe langa gelul stabilizat de aloe vera si miere de albine. Este conceput pentru distrugerea a 99,99% dintre microbi.

Gelul stabilizat de aloe vera din compozitia Forever Hand Sanitizer indeplineste un rol calmant, in vreme ce mierea de albine are efecte hidratante, totul pentru curatarea, dezinfectarea, catifelarea si hidratarea pielii. Pe deasupra, Forever Hand Sanitizer mai vine si cu un miros foarte placut de lavanda si lamaie, care face produsul sa fie de-a dreptul incantator.

Important

Produsul se prezinta sub forma unui flacon continand 60 ml, avand in plus o forma ideala pentru a putea fi mereu la indemana oriunde v-ati afla.

Daca ar fi sa spunem lucrurile direct si pe nume, persoanele active nu au cum sa evite potentialele contacte microbiene, insa este la indemana oricui sa scape de intr-un mod rapid si sigur de microbi daca folosesc Forever Hand Sanitizer.

De retinut

Asadar, aveti toate motivele sa stati linistiti de acum incolo, pentru ca o sticluta mica din Forever Hand Sanitizer va scapa de orice griji de acest fel, daca folositi Forever Hand Sanitizer totul va fi in regula.

Mod de utilizare Forever Hand Sanitizer:

  • Umeziti bine mainile cu Forever Hand Sanitizer, apoi frecati-le energic una de cealalta, pana la evaporarea completa a produsului;
  • Copiii de varsta prescolara (sub 6 ani) necesita supraveghere in timpul folosirii sale;
  • Forever Hand Sanitizer se va folosi strict pentru uz extern;
  • Forever Hand Sanitizer se va feri de flacara sau foc, deoarece este inflamabil;
  • Forever Hand Sanitizer nu se va aplica produsul in ochi sau in apropierea acestora; in cazul unui contact accidental, ochii se vor clati cu apa din abundenta;
  • se va evita contactul cu pielea lezata;
  • se va sista utilizarea produsului si se va solicita sfatul medicului in cazul aparitiei unor iritatii sau eruptii cutanate;

Prezentare Forever Hand Sanitizer:

  • Flacon, 60 ml.

Forever Hand Sanitizer pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *