Forever Nature-Min

Forever Nature-Min

*** Forever Nature-MinĀ  contine microelemente ce provin din depozitele naturale din adancul marilor
*** Forever Nature-Min este o combinatie perfecta de substante minerale in fiecare tableta
*** Mineralele indeplinesc numeroase roluri, de la reglarea balantei hidroelectrolitice la activarea genelor si hormonilor

Forever Nature-Min reprezinta un complex de minerale, produsul fiind creat pentru a ajuta organismul sa absoarba oligoelementele necesare. Organismul tau poate beneficia de nutritivi proveniti din adancul marilor stravechi, deoarece 4% din masa corpului este constituita din aceste minerale. Organismul uman nu poate sintetiza minerale; acestea provin din hrana sau suplimente. Substantele minerale din Forever Nature Min sunt obtinute din sedimente marine si sunt exclusiv naturale.

Forever Nature-Min – combinatie perfecta de minerale in fiecare tableta

Forever Nature-Min este o formula progresista cu multe minerale sub forme biodisponibile pentru o absorbtie maxima. Ea ofera macro- si microelemente in proportii perfect echilibrate pentru eficienta maxima. Utilizand minerale de baza din depozitele naturale din fundul marilor si chelatate in plante si animale marine, produsul Forever Nature-Min ofera majoritatea mineralelor existente in corpul uman.

Forever Nature-Min este o excelenta cale de a asigura organismului substante minerale si microelemente de care acesta are nevoie, pentru a veni in intampinarea unui stil de viata sanatos, echilibrat.

Preparatul are o eficienta maxima asociat cu Aloe Vera Gel si Absorbent-C.

Mod de administrare Forever Nature-Min:

  • Se vor consuma pana la sase tablete in fiecare zi.

Prezentare Forever Nature-Min:

  • 180 de tablete.

Forever Nature-Min pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742.332.065.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *