Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme

*** Aloe Propolis Creme confera catifelare pielii
*** Aloe Propolis Creme ofera o excelenta hidratare cutanata
*** Aloe Propolis Creme imbina calitatile plantei aloe vera cu cele ale propolisului

Aloe Propolis Creme, o crema marca Forever Living Products, isi propune sa combine avantajele pe care le ofera gelul de aloe vera stabilizat (cu efecte regeneratoare si hidratante) cu efectul antibiotic conferit de catre propolisul natural. Aloe Propolis Creme mai contine pe langa gelul stabilizat de aloe vera si de propolis, extract de tataneasa si musetel, beta-carotina, vitamina E, etc…

Aloe Propolis Creme – confera catifelare pielii

Aloe Propolis Creme este un produs de top din oferta de produse Forever, cu efecte revitalizante. Este un produs conceput si creat pentru a conferi tenului dumneavoastra o hidratare eficienta alaturi de un efect antibiotic natural. O combinatie extrem de eficienta in lupta cu antioxidantii ce provin din mediul inconjurator, adesea poluat, cunoscuti ca adevarati inamici ai epidermei.

De retinut

Aloe Propolis Creme se poate utiliza deopotriva atat de catre adulti cat si de catre copii, mai ales de catre persoanele care traiesc in zonele aglomerate urbane, acolo unde poluarea este la cote foarte inalte, in scopul limitarii procesului de deteriorare a tenului, dar si pentru un aspect proaspat si neobosit al pielii.

Avantajele folosirii produsului Aloe Propolis Creme vor fi vizibile inca de la prima folosire a cremei. Ofera o hidratare cutanata si subcutanata a epidermei, iar propolisul este purtat de catre gelul de aloe vera catre straturile profunde ale epidermei. Astfel, crema ajuta la procesul de vindecare si regenerare. Propolisul din continutul produsului confera pielii o elesticitate optima si un aspect proaspat.

Important

Ca o informatie suplimentara, propolisul din Aloe Propolis Creme este un produs apicol compus din uleiuri naturale, miere si ceruri. El este folosit in cadrul medicinei naturiste de aproape 2000 de ani, fiind considerat cel mai eficace antibiotic natural.

Mod de utilizare Forever Aloe Propolis Creme:

  • Se recomanda a se folosi crema cu aloe vera si propolis ori de cate ori va simtiti pielea fetei aspra sau uscata, iar atunci cand o folositi se recomanda un masah cu un strat suficient de gros de crema. Avand in vedere calitatea cremei, aceasta se va absorbi de indata in piele. Pentru rezultate sigure se recomanda un masaj continuu pana la absorbirea completa a acesteia.

Prezentare Forever Aloe Propolis Creme:

  • 113 grame.

Forever Aloe Propolis Creme pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0733.048.538.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *