Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen

*** Polenul este un supliment alimentar esential
*** Polenul este bogat in vitamine si minerale
*** Contine toti aminoacizii esentiali
*** Forever Bee Pollen este un produs de calitate superioara, obtinut prin liofilizare
*** Forever Bee Pollen este obtinut din materie prima nepoluata
*** Polenul este benefic pentru piele

Forever Bee Pollen oferit de catre Forever Living Products Romania. Atat de indragitul polen, nu este altceva decat produs recoltat de catre albine folosit pentru propria lor hrana. Daca ne referim strict la produsul Forever Bee Pollen, plantele de care albinele se folosesc pentru recoltarea polenului sunt situate in zonele foarte inalte ale desetului Sonora aflat in statul american Arizona. Printre cele mai cunoscute plante aflate in aceasta regiune sunt Cactusul, Saguaro, Ocotillo, Mesquite, Paolo verde, Chaparral, etc…Zona este una deosebita din punct de vedere ecologic, nefiind afectata in niciun fel de poluare. De aici putem concluziona ca produsele apicole sunt perfect curate.

Forever Bee Pollen este bogat in vitamine si minerale

Polenul este supranumit si “pulberea fertila” a florilor, polen pe care albinele il aduna pentru a se hrani. Daca nu ar ecista polen, din multe puncte de vedere viata nu ar putea exista neputand exista plante, flori, arbori, etc…

Asa cum am precizat anterior, polenul folosit de catre Forever Living Products este recoltat din zone inalte desertice, ferite de poluare si depozitat in niste colectoare speciale confectionate din otel inoxidabil pentru ca acesta sa-si pastreze toate virtutile si prospetimea.

Important

Forever Bee Pollen este un produs 100% natural garantat prin eticheta produsului, fara a avea in continut arome artificiale, coloranti si conservanti.

Polenul de albine poseda un spectru foarte larg de nutrienti cu contributii importante la mentinerea sanatatii cum ar fi vitamine hidrosolubile (vitamina C si complexul de vitamine B), vitamine liposolubile (vitamina K, vitamina E, vitamina D, beta-caroten), diverse minerale, coenzime si enzime, hidrati de carbon, acizi grasi vegetali, cei 22 de aminoacizi (inclusiv cei opt aminoacizi considerati esentiali), proteine.

De retinut

Polenul mai contine pe lange cele anumerate in paragraful anterior si lecitina, element care se afla in mod natural in fiecare celula a corpului uman, si care participa la metabolismul lipidelor. Mai mult decat atat, toate substantele nutritive aflate in polen sunt imediat asimilate si absorbite in cadrul organismului.

Mod de administrare Forever Bee Pollen:

  • A se consuma o cantitate mica (1/4 de tableta) pentru a verifica daca apare o reactie alergica, apoi se creste treptat doza zilnica pana la de trei ori pe zi cate o tableta.

Prezentare Forever Bee Pollen:

  • 100 tablete.

Forever Bee Pollen pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0733.048.538.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *