Aloe Activator

Aloe Activator

*** Aloe Activator contine peste 98% gel stabilizat de Aloe vera
*** Aloe Activator este un exceptional agent de curatare si hidratare cutanata
*** Improspateaza pielea, redandu-i luminozitatea
*** Aloe Activator este ideal in rutina zilnica de ingrijire a tenului

Aloe Activator este produsul Forever Living Products cu cea mai mare concentratie de gel stabilizat de aloe vera. Nu numai ca are cea mai mare concentratie de gel stabilizat de aloe vera din randul produselor Forever Living Products, dar Aloe Activator are cea mai mare concentratie de gel din randul tuturor produselor pe baza de aloe vera care exista la ora actuala in lume.

Aloe Activator – ingrijeste tenul, oferind o hidratare cutanata profunda

Aloe Activator are in compozitie pe langa gelul stabilizat de aloe vera si alantoina, care este un factor de regenerare celulara si de crestere. Aloe Activator este excelent pentru hidratare cu un continut bogat in enzime, polizaharide si aminoacizi. Din acest motiv este ideal a se folosi inainte de folosirea altui produs remarcabil pentru ingrijirea tenului, anume Facial Contour Mask Powder, aducand un efect de hidratare, curatire si de refacere. Masca Facial Contour Mask Powder este ideala pentru indepartarea celulelor moarte conferind tenului in acelasi timp un aspect luminos si intinerit.

De retinut

Aloe Activator se mai caracterizeaza printr-un pH echilibrat, usor spre acid (4,5), putandu-se aplica cu usurinta in jurul ochilor.

Aloe Activator poate fi folosit in mai multe scopuri, pentru ca este foarte eficient pentru efectuarea unei curatiri profunde a pielii, pentru redarea unei senzatii de prospetime si pentru obtinerea unui efect astringent. Aloe Activator se foloseste impreuna cu un tampon de vata suficient imbibat cu produs.

Important

Mod de utilizare Forever Aloe Activator:

  • Pentru redarea senzatiei de prospetime si efect astringent, tenul se va sterge cu un tampon de vata bine imbibat cu produs, pana ce epiderma ramane curata;
  • Clatiti usor cu apa, pentru o piele curata si revigorata;
  • Pentru curatarea pielii preparati o masca faciala cu aloe vera, omogenizand o lingurita de masca pudra cu o lingurita de aloe activator;
  • Aplicati pe fata in strat subtire. Dupa 30 de minute clatiti bine cu apa calda;
  • Folositi de 2-3 ori pe saptamana.

Prezentare Forever Aloe Activator:

  • Flacon, 130 ml.

Forever Aloe Activator pret:

  • Consultati AICI catalogul de produse Forever Living Products Romania pentru informatii legate de pret;
  • Nu uitati de REDUCEREA de 5% valabila pentru comenzi de cel putin 25 EURO + TVA. Click AICI pentru detalii sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0733.048.538.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *